Kolumna: Cure u minjaku

„Čovječe, kad vidim trebu u minjaku, ja sam gotov!“ – to je samo jedna od izjava tipa koji samo pomisli na minicu. Minice, vruće hlačice, haljine i kombinezoni – slatki su mali komadi odjeće u koje se dečki odmah zaljube. Osim što su trendi, oni su itekako praktični i funkcionalni. Osim što su te krpice najbolje za vrijeme vrućina kada želimo da nam bude što manje vruće, one djeluju na suprotni spol sasvim drukčije – njima postaje sve toplije.

M. Dropuljić  piše: „Milijun puta sam se uvjerio da je dobitna kombinacija minica sa štiklama. U muškom svijetu vam se otvaraju apsolutno sva, ali sva vrata, čak i ako ste drski, hladni, nezainteresirani - minica i štikle pale.“ On cure savjetuje: „Ako želite očarati većinu muškaraca, ne gledajte ni Chanel, ni Valentino, a Viktor&Rolf da i ne spominjem....Otiđite u Terranovu po minicu!“Onda, što ćete obuć za van?

Cure, ukoliko imate svog komada i ne pada vam na pamet očaravati neke druge, na sebe fino nabacite trenirku, s dragim se uvucite pod dekicu ispred tv-a i uz kokice ili čips, pogledajte neki dobar film.

 (izvor: www.budi.in & www.dalje.com)

Objavljeno: Nedjelja, 9 Listopad, 2011 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box