Festivalska ponuda #6: Motovun, Valkane, Festival 7 Jezera, Skaville, Bačvice

Stigli smo do šestog ljetnog vikenda, u kojem festivalske ponude ne manjka! Pred nama je udarni vikend u sezoni, te slatke brige na koji festival otići.

Na Zrću je sinoć počeo Papaya 10th anniversary festival, danas u Tisnom započinje SunceBeat, sutra u Šibeniku Skaville, kao i 3. Rock festival 7 jezera u Peračkom blatu blizu Ploča, zatim za vikend Valkane Summer Beach, Motovun film festival i prvi Bačvice beach festival u Splitu. Idemo redom...
 
 
 
 
 
10th Anniversary festival (Papaya, Zrće)
 
Od 24. do 27. srpnja traje festival koji obilježava 10-godišnjicu Papaye na Zrću. Iako je festival započeo sinoć s gostovanjem Eddieja Halliwella i Tima Masona, pred nama su nastupi Jorisa Voorna, Guya Gerbera, Yousefa (nastupaju 25.07.), Hardwella (26.07.) i The Shapeshiftersa  (27.07.). Festivalska ulaznica iznosi 180 kn.
 
 

 
 
SunceBeat #3 festival, (Tisno na Murteru)
 
Nakon Gardena, Electric Elephanta i Soundwavea, Tisno na otoku Murteru ugostit će od 25. do 31. srpnja posjetitelje trećeg izdanja festivala SunceBeat. Ovaj festival nudi vrlo kvalitetne house producente i DJ-e među kojima su najistaknutiji Dimitri from Paris, Dennis Ferrer, Henrik Schwarz, Motor City Drum Enseble, Jazzanova, Dixon, Kylle Hall, Kerri Chandler, Karizma i mnogi drugi. Cijena ulaznice je 105 funti.
 
 
6. Skaville festival (Kamp Martinska, Šibenik)
 
Skaville Festival predstavlja šesto izdanje svog festivala pod motom „Dance The Ska“ te svoju novu lokaciju, kamp Martinska u Šibeniku. Nakon uvale Voz te Preluka u Rijeci – festival se seli u Šibenik, točnije u kamp Martinsku gdje se uspješno već desetak godina održava i istoimeni punk festival. Kao i svake godine, četvrtak je rezerviran za ska party dobrodošlice, petak i subota dani su ispunjeni bendovima, a nedjelja ostaje za lagano odmaranje i punjenje baterija prije odlaska. Headlineri Skaville-a su: The Resignators, Los Fastidos, Postolar Tripper, Zaa i dr. Festivalska ulaznica u pretprodaji iznosi 150 kn, na ulazu 160 kn, a po danu 100 kn.
 
 

 
 
3. Festival 7 Jezera (Pernačko Blato, Ploče)
 
Na sve utjecajnijem Festivalu 7 Jezera, koji će se održati od 26. do 29. srpnja u Pločama (Peračko Blato), nastupit će: Goribor, Disciplin A Kitschme, Dječaci, Rambo Amadeus, Marčelo, Darkwood Dub, TBF, Popečitelji, Zinedin Zidan, Man Zero, Hemendex, The Chweger, kLEIMOR, Straight Mickey And  D Boyz, Rumpelstinski, Ruiz, Moskva, Punčke te mnogi drugi. Cijena festivalske ulaznice još danas u pretprodaji iznosi 200 kn, na ulazu je 220 kn.
 
 

 
 
Valkane Summer beach festival (Uvala Valkane, Pula)
 
Valkane Summer Beach Festival održat će se od 27. do 29. srpnja 2012. na kupalištu u pulskoj uvali Valkane, a donosi tri dana glazbe, partyja, plesa i zabave uz samu obalu mora – i to uz neke od najvećih svjetskih zvijezda elektronske, techno i dance glazbe! Svoje su nastupe za prvi dan festivala, uz zvijezde Chrisa Liebinga, Adama Beyera i Sister Bliss (Faithless DJ set) potvrdila i neka od najjačih regionalnih DJ imena: Petar Dundov, Lemon, Tom Jay, Miss Sunshine, dok će u subotu uz headlinere INNU i Sashu Lopeza svoje setove vrtiti Secret Disco, Paolo Barbato uz vokalnu pratnju MC-a Alexa Donatija i mnogi drugi - sveukupno preko 40 dj-a i izvođača za ovaj 3-dnevni non-stop glazbeni događaj. Festivalska ulaznica u pretprodaji iznosi 380 kn, jednodnevna 180 kn.
 
 

 
 
14. Motovun film festival (Motovun)
 
Brdo dobrih filmova očekuje vas i ove godine na petodnevnom filmskom maratonu ljubitelja nezavisne produkcije i malih kinematografa, Motovun Film festivalu! Ovogodišnji, 14. MFF održati će se od 28. srpnja do 1. kolovoza u istarskom Motovunu. Dvadeset i tri filma u glavnom programu – to je središnji dio ovogodišnje festivalske ponude. Svi filmovi, osim domaćih, hrvatske su premijere. Program donosi neke stare znance, autore čije ste filmove mogli vidjeti prikazane na prijašnjim festivalima, neke i više puta, ali i neke redatelje koje tek treba upoznati. Raspored projekcija bit će objavljen do kraja istog tjedna.
 
 

 
 
Bačvice Beach festival (Plaža Bačvice, Split)
 
Prvi Bačvice Beach Festival održat će se na plaži Bačvice u subotu 28. srpnja. Uz headlinere Westbama i Surku Beatbox nastupiti će još dvadesetak izvođača na bini s najmodernijom tehnikom. Organizatori su uvjereni da će izvođači, na atraktivnoj lokaciji, na top datum, uz cijenu ulaznice primjerenu trenutku, privući više tisuća posjetitelja i tako postati najveći i najmokriji hrvatski beach party u 2012. Program počinje u 20.00 i trajati će do 04.00h. Cijena ulaznice je 70 kn u pretprodaji, na dan 80 kn.

Objavljeno: Srijeda, 25 Srpanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box