Stoka i Vidoviti Milan kontaktirali izvanzemaljce

Reper Marin Ivanović Stoka ozbiljno se prihvatio zadatka u želji da pripremi što interesantniji materijal za svoj "Stoka show" koji kreće s emitiranjem u jesenskoj shemi OBN-Televizije.

 

Dosad je naše celebrityje, Indiru iz Colonije, mladog pjevača Amela Ćurića, popularne Gotovčeve, iznenadio maštovitim iznenađenjima I priuštio im nezaboravne doživljaje, a ovoga vikenda sastao se s velikim magom, poznavateljem kabale, tarota, vidovnjakom Milanom Radonjićem, koji je široj javnosti poznatiji kao Vidoviti Milan.

 

Stoka je ugostio Milana na Pagu gdje mu je priredio nekoliko dana ugodnog druženja i opuštanja, ali su dečki bili i u ozbiljnoj misiji – kontaktirali su izvanzemaljce na Paškom trokutu. No, krenimo redom...

 

Kako ga ne bi odmah "zaskočio" urnebesnim iznenađenjem Stoka je Milanu najprije pokazao čari noćnog provoda u najluđem klubu na Jadranu, Papayi na Zrću. Milan je ostao bez teksta vidjevši otkačenu atmosferu, ljude koji se fantastično zabavljaju I pozitivnu energiju koja se osjetila na svakom koraku. Nakon provoda za pamćenje bilo je vrijeme da se dečki malo i opuste. Stoka je poveo Milana u saunu i na aquaaerobic, gdje su se dobro razgibali.

 

Misija koja je bila pred njima, bila je krajnje ozbiljna i tu nije bilo mjesta salama i doskočicama: stigli su na Paški trokut. Stoka i Vidoviti Milan nisu nasumice odabrali baš tu lokaciju: radi se o fenomenu koji privlači pozornost vjernika, mistika, alternativaca, istražitelja. Naime, kamenje unutar Paškog trokuta svjetlije je boje od kamenja izvan trokuta, a Milan je želio svojim izlaganjem o ovom fenomenu pod nazivom "Predavanje o izvanzemaljskim vrstama by Milan Tarot" približiti ovu nadasve kompleksnu tematiku gledateljima OBN-Televizije te iznijeti svoju tezu o ovom fenomenu. Stoka I Milan su također pokušali stupiti u kontakt s bićima iz udaljenih galaksija, a ćaskali su i o postanku života I svemira.

 

No, avantura s Vidovitim Milanom i Stokom tu ne završava! Već sljedećih dana odlaze u susjednu Bosnu i Hercegovinu, točnije u Visoko gdje se nalaze drevne piramide kako bi se ostvario veliki Milanov san - da postane faraon!

 

Izvor: jutarnji.hr