Otvorenje sezone uz DJ Vitktoriu Metzker i predstavljane novih vozila Taxi Cammea - Club Boa - Galerije

Četvrtak, 22 Rujan, 2011.

Jesen nam je otišla, a život se vratio u grad, od silnih otvorenja ne znamo gdje bi prvo, pa smo ih odlučili sve proći - na redu je bilo otvorenje jesenske sezone u Clubu Boa gdje je nastupala DJ-ica Viktoria Metzker još poznata kao i Playboyeva zečica. Osim glazbe i dobre zabave, ovo otvoernje uveličala je jedna novotarija i Taxi Cammea!

Taxi Cammeo već godinama svojim klijentima pruža ugodnu vožnju, brzu i sigurnu, te po povoljnim cijenama. U svom rodnom gradu Rijeci, prvi je prepoznao značenje dobre i kvalitetne usluge. Zadovoljni građani, zadovoljni turisti, zadovoljna tvrtka.

Potkanuti rezultatima i uspjehom koji započeo liberalizacijom tržišta u autotaksi prijevozu i motivirani odazivom klijenata, Taxi Cammeo odlučio se na slijedeći poslovni pothvat, a to je grad Osijek. Na potpuno nepoznatom terenu, tradiciji i navikama putnika, Taxi Cammeo se odlučio na slijedeći poslovni korak i tamo otvoriti svoju tvrtku. Zaokret koji se tada dogodio sa 17 taksi vozila bio je neočekivana dobrodošlica ovakve usluge u Osijeku. Ponajprije dobrodošla među umirovljenike i na veliko iznenađenje, doborodošlica među roditelje, čija djeca imaju odobrenja za večernje izlaske. Posebno smo skrenuli pažnju na mlade i studente, s nizom pogodnosti za prijevoz. Komentari se mogu ukratko ovako prenjeti – Radije ću im dati novac za Taxi Cammeo nego ključeve auta!“.

Odgovornost koju je Taxi Cammeo preuzeo u Osijeku pokazala se ispravnim i sigurnijim za sve sudionike u prometu. Još veći napredak i novitet usluge se poboljšao dobivanjem odobrenja za ulazak Taxi Cammea u Kliničku bolnicu Osijek prilikom prevažanja pacijenata, posebice umirovljenika. Taxi Cammeo je gore napisanim, malim, naočigled beznačajnim uslugama, otvorio jedno novo poglavlje u taksi prijevozu. 

Vozila Taxi Cammea su i ugodna oglašivačka mjesta s LCD ekranima i objepljenim reklamnim porukama na vozilima. Osim toga svaka vožnja je ugodna za one koji su ovisni o raznim „Gadgets“ jer je u svakom vozilu Wi-Fi, besplatan internet.

Prijevozničke uslužne djelatnosti Taxi Cammea pokazale su se dobrim pri turističkim, medicinskim, zabavnim i poslovnim destinacijama naših putnika. 
 

foto: N. Karas

Objavljeno: Četvrtak, 22 Rujan, 2011 /