Nad Urom
Korzo, Rijeka
O nama Mapa

Nad Urom

Lokacija

Korzo
Rijeka
Croatia
45° 19' 36.8544" N, 14° 26' 31.2036" E
Javascript is required to view this map.

Na petak 13. šibenski bend L`KOK svira uživo

Petak, 13 Rujan, 2013

Nadolazeći crni petak 13. rezerviran je za šibenčane koji su se prozvali L'KOK. Radi se o autorskom bendu rock izričaja koji je oformljen 2010.g. a od nastanka bend je imao već nekih 60-tak nastupa od kojih su bitniji za spomenuti nastup na LENT festivalu u Mariboru, HGF u Zaboku, Terraneo Festival u Šibeniku te nastup na Scream Festu u BIH.
 
Snimanje albuma „Misli protiv riječi„ započeli su krajem ljeta 2011. a album je izašao 15.02.2012. u izdanju STAJNER RECORDS.
Snimljena su i dva video uradka, za pjesme „Strah„ u režiji Vojana Koceića, te za pjesmu „Bajka„ čiju režiju potpisuje Tomislav Dugančić.
Trenutno se bave novim albumom koji će snimati u listopadu ove godine tako da će riječka publika moći poslušati i nove pjesme.
 
A što L'KOK sviraju? Dečki kažu da nisu ni sami sigurni u koju vrstu rock ladice da ih strpamo, ali naglasak je na plesnom ritmu s popriličnom dozom funka i čvrstom gitarskom rifu, s ciljem da stvaraju prije svega kvalitetnu glazbu koja će naći put do žednih ušiju naše drage nacije!

Članovi benda:
Ante Prgin (gitara)
Viktor Grgas Grando (bubnjevi)
Saša Rogulić (bass gitara)
Roko Frleta (vokal)
 
Vidimo se od 20:30h - ULAZ je BESPLATAN!

Objavljeno: Srijeda, 11 Rujan, 2013 /

Marketing

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box