River Pub
Frana Supila 12, Rijeka
O nama Mapa
RIVER PUB otvoren je od 1997. godine kao klub za urbanu sredinu. River Pub idealno je mjesto za zabavu i jedan od najljepših pubova u...

River Pub

Lokacija

Frana Supila 12
Rijeka
Croatia
45° 19' 42.456" N, 14° 26' 30.6888" E
Javascript is required to view this map.

Radio Luksemburg

Subota, 5 Svibanj, 2012

Na samu večer Porina koji se odvija na Zametu, premijerno u Rijeku dolazi bend čija je pjesma "Ako nemam te" jedna od najemitiranijih pjesama u 2011. godini.

Izdana je na posljednjem albumu benda Radio Luksemburg, čiji singlovi zasluženo osvajaju visoka mjesta na svim top listama radio postaja u Hrvatskoj.

Dok nikome od nas još nije izašao iz glave hit single "Ako nemam te" dečki su status ljubimaca radijskih etera već potvrdili novim singlom "Tvoje boje" kojim su ponovno pridobili publiku.

Kada bi se stavilo na papir sve što je prethodilo stvaranju albuma prvijenca "Radio Luksemburg u boji" dobili bismo literarni uradak po uzore na one ruske iz 19. stoljeća.
Putovanje je započelo u Zagrebu još prije četiri godine, a završilo čak preko oceana.
Trnoviti put do zvijezda odveo ih je i u Ameriku.
Tamo je album prošao finaliziranje i mastering u najboljim studijima Bostona (SAD) kod Jay Frigoletta, koji je iskustvo stekao radeći s velikanima poput Alice in Chains, Black Eyed Peas, Oasis, INXS i mnogim drugima. Radio Luksemburg je na albumu ugostio i Davorina Bogovića na pjesmi "Idu dani".

Album "Radio Luksemburg u boji" sadrži 10 pjesama pretežno ljubavne tematike:
1. Tvoje boje
2. Ovo nije pjesma ljubavna
3. Mene to ne zanima
4. Ako nemam te
5. Korekcija
6. Hrabri se ne lome
7. Kad sam te poljubio
8. Snovi
9. Idu dani
10. Fajrunt

Radio Luksemburg predvodi sjajni vokalist Nikola Marjanović, poznat i iz benda Sane, autorski dio glazbe i teksta potpisuje Zoran Beloša-Beli, gitarist i član banda, dok aranžmane potpisuje Srđan Sekulović-Skansi.
Ostale članove banda Radio Luksemburg čine još i Vladimir Bjelica na bubnjevima, Damir Detić na bas gitari, Ante Gudelj na klavijaturama i Zoran Drlić Zoka na gitari.

Početak koncerta je u subotu 5.5., u 23h.

Ulaz:
30kn u pretprodaji - River pub od 23.04.
40kn na dan koncerta.

Rezervacija stolova i informacije.
095/4003003

Potvrdite nam svoj dolazak putem FACEBOOKA!

http://www.radioluksemburg.com/
http://www.izlasci.net/

Griver! 

Objavljeno: Ponedjeljak, 16 Travanj, 2012 /

Marketing

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box